După o pauză de câțiva ani din cauza pandemiei, Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwaranandaji își vizitează din nou devotații din Australia,  Noua Zeelandă și Fiji, unde organizează o varietate de programe inspiratoare.

În Australia a vizitat 7 orașe unde la satsanguri (întâlniri spirituale), Vishwaguruji a subliniat importanța satsang-urilor. Sat este adevărul și puritatea și Sanga este atunci când suntem cu toții împreună, indiferent de originea, naționalitatea noastră etc., suntem cu toții una în inima noastră. Sala Ashramului a fost plină de rezonanța divină a bhajanilor (cântece spirituale).

Vishwaguruji a susținut și ateliere de dimineață, unde s-a exersat relaxarea, Bari Khatu Pranam și tehnici de auto-vindecare.

Vishwaguruji a atins inima multor studenți și unii au început o nouă viață în călătoria lor spirituală.

Pentru a marca ocazia Zilei Internaționale ONU a Non-Violenței și Gandhi Jayanti (aniversarea nașterii lui Mahatma Gandhi), Vishwaguru Swami Maheshwarananda și oaspeții de onoare au plantat Arbori Păcii Mondiale în două locații de pe Coasta Kapiti din Noua Zeelandă.

Studenții locali din Ashramul Sri Devpuriji și-au împărtășit viziunile despre pacea mondială și protecția naturii și a tuturor ființelor vii, iar evenimentul a continuat cu Vishwaguruji binecuvântând copacul cu mantre.

După programele din Noua Zeelandă Vishwaguruji a continuat călătoria sa pe frumoasele Insule Fiji.

 

Melbourne1

Melbourne5

2022 10 10 Purapura 6

2022 10 03 Porirua Community Park New Zealand 1

2022 Raki Raki Evening Satsang