În afară de zilele divine și vizitele la ashramuri, așa cum se întâmplă de fiecare dată în India, aproape nimeni nu a putut urma programul încărcat al lui Vishwaguru de nenumărate evenimente, vizite și întâlniri. Cu toate acestea, două mari evenimente au fost foarte speciale, așa cum sunt în fiecare an în toamna Indiei.

Mai întâi a fost sărbătorirea Diwali, care este extrem de importantă și mai ales dragă descendenței noastre spirituale, deoarece este ziua în care lumina lui Sri Mahaprabhuji s-a încarnat în această Bhur Loka (lume pământească).

A doua a fost celebrarea aniversării Mahasamadhi a lui Hindu Dharmsamrat Paramhans Sri Swami Madhavanandaji, Holy Guruji. De 19 ani nu este cu noi în formă fizică, dar prezența vie a sfințeniei sale se simte în fiecare colț al OM Ashram din Jadan.

Un eveniment cu totul special a fost punctul culminant al acestui sejur în India. Swami Phulpuriji, discipol de multă vreme, a primit Mahamandaleshwar Diksha (inițiere) și astfel a devenit al patrulea Mahamandaleshwar care a fost inaugurat de Swamiji dintre discipolii săi.

Alături de Vishwaguruji, acest cel mai nou Mahamandaleshwar din Maha Nirvani Akhara a fost întâmpinat și inaugurat de Acharya Mahamandaleshwar de Maha Nirvani Akhara, Swami Vishokanand Bharatji, Mahamandaleshwar Swami Shivswarupanandji, Mahamandaleshwar Anand Chaitanya Saraswatiji, Mahamandaleshwar Chidambaranand Saraswatiji, Mahamandaleshwar Shiv Premanandji, Mahamandaleshwar Swami Gyaneshwarpuriji și Mahamandaleshwar Swami Vivekpuriji.

Multe felicitări lui Mahamandaleshwar Swami Phulpuriji.

IMG 20221101 WA0007

IMG 20221031 WA0009

IMG 20221101 WA0003

2022 10 31 MM Sw. Phoolpuriji 5